Kültür Sanat »

Palandöken'de Sanatseverlerin Katılımıyla Öğrenci Müzik Resitali Düzenlendi

Palandöken'de Aile Destek Merkezleri tarafından düzenlenen "Öğrenci Müzik Resitali", sanatseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler koro ve piyano performanslarıyla dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Programın açılışında konuşan Palandöken Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, ailelerin güçlendirilmesine yönelik önemli çalışmalar yürüten Aile Destek Merkezleri'nin sanatsal faaliyetlerin önemine dikkat çekti. Müzik eğitiminin çocukların özgüven kazanmalarına ve kendilerini ifade etmelerine katkı sağladığını belirtti.

Kızılgüneş, "Bugün burada sergilenen performanslar, merkezlerimizde verilen emeğin ve disiplinli çalışmanın en güzel göstergesidir. Çocuklarımızın başarıları bizleri gururlandırmaktadır. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm koordinatörlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve destek veren velilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaymakam, ayrıca resitalin hazırlanmasında emeği geçen Aile Destek Merkezleri Koordinatörleri Esma Aydeniz ve Belkıs Yıldız’a, müzik öğretmenleri Cansu Tolan, Bengisu Tolan, Doğukan Dayı, Cihan Zegerek, Burhanettin Kaplan ve Furkan Yıldırım’a özel teşekkürlerini iletti.

Programda, Palandöken Kaymakamlığı Proje öğrencileri tarafından seslendirilen eserler büyük beğeni topladı. Piyano eşliğini müzik öğretmeni Cansu Tolan üstlenirken, koro şefliğini Bengisu Tolan gerçekleştirdi.

Etkinlik sonunda, organizasyona katkı sunan öğretmenlere ve emeği geçen isimlere teşekkür belgeleri takdim edildi. Gece, katılımcıların uzun süre alkışları eşliğinde sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.