Asayiş »

Edirne'de Su Deposuna Düşen Yavru Köpek 6 Saat Sonra Kurtarıldı

Edirne'de kullanılmayan bir su deposuna düşen yavru köpek, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından 6 saatlik bir çalışmanın ardından kurtarıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edirne'nin sakin bir mahallesinde gerçekleşen olayda, çevredekilerin dikkati sayesinde yavru köpeğin yardımına hemen koşuldu. İhbar üzerine olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla su deposuna inerek köpeğe ulaşmaya çalıştı. Ekiplerin, dar ve derin alanda dikkatli bir şekilde ilerleyerek, yavru köpeği kurtarma süreci yaklaşık 6 saat sürdü. Bu süre zarfında, kurtarma çalışmalarını izleyen vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

Kurtarma işlemi sonunda sağ salim depodan çıkarılan yavru köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ekipler, köpeği güvenli bir alana alarak gerekli sağlık kontrollerini gerçekleştirdi. Bu tür olayların önlenmesi için, vatandaşların çevrelerindeki tehlikeleri gözlemlemesi ve yetkililere bildirmesi önem arz ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.