Asayiş »

Samsun İlkadım'da Otomobil Bariyere Çarptı, 1 Yaralı

Samsun İlkadım'da meydana gelen trafik kazasında otomobil, orta refüjü aşarak bariyere çarptı ve sürücü yaralandı. Olay yerinde sağlık ekipleri hızlıca müdahale etti.

Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesinde Kıran Mahallesi Korhan Ekiz Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Osman Öztürk (30) yönetimindeki 55 AFN 33** plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşarak karşı şeride geçti ve bariyere çarptı. Bu çarpışma sonucunda yaralanan sürücü Osman Öztürk, olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ambulansla Samsun Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Yaralının durumu hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Olayın ardından polis ekipleri kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın meydana geldiği bölgede trafik akışı bir süreliğine aksadı, ancak ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yol kısa sürede yeniden trafiğe açıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.