Asayiş »

Eskişehir Tepebaşı'nda Porsuk Çayı'na Düşen G.O. İsimli Kişi İple Kurtarıldı

Eskişehir Tepebaşı ilçesinde Porsuk Çayı'na düşen G.O. isimli şahıs, sarkıtılan ip yardımıyla sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Eskişehir'in Tepebaşı ilçesindeki Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, G.O. isimli erkek şahıs, henüz bilinmeyen bir sebeple Porsuk Çayı'na düştü. Durumu gören çevredekiler hemen yetkililere haber verdi. Bunun üzerine olay yerine Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri intikal etti. Ekipler, sudaki şahsı kurtarmak için sarkıtılan ipi kullanarak başarılı bir şekilde G.O.'yu sudan çıkardı. Bilinci açık olan şahıs, hızlıca 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahaleye alındı ve ardından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın nasıl gerçekleştiği hakkında ise yetkililer soruşturma başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.