Yerel »

Ağrı Patnos'ta Karların Erimesiyle Hayat Yeniden Canlanıyor

Ağrı'nın Patnos ilçesinde kış mevsiminin ardından karların erimesiyle birlikte köylerde yaşam tekrar hareketlenmeye başladı.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde, yoğun karların erimesiyle birlikte köylerde günlük yaşamda belirgin bir hareketlenme gözlemleniyor. Yüksek rakımlı bölgelerde yaşayan köylüler, koyunlarının yem ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yoğun bir çaba sarf ediyor. Bazı köylüler ise yolları ve ev çevrelerini kar birikintilerinden temizleyerek, bu alanları kullanıma hazır hale getiriyor.

Bu canlı havada çocuklar da boş durmuyor. Kar topu oynayan ve yamaçlarda kızak kayarak vakit geçiren çocuklar, kışın tadını doyasıya çıkarıyor. Patnos'taki bu hareketlilik, baharın yaklaşmasını müjdeleyen doğal bir canlanma olarak dikkat çekiyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.