Asayiş »

Diyarbakır'dan Antalya'ya Yapılan Uçuşta 7 Saat Rötar Yaşandı

Diyarbakır'dan Antalya'ya sefer düzenleyen SunExpress'in uçağı, motor kontrolü nedeniyle 7 saat rötar yaptı. Yolcular, saat 20.55'te planlanan uçuşun gerçekleşmemesi üzerine başka bir uçakla uçuşa geçebildi.

Edinilen bilgilere göre, SunExpress'e ait Diyarbakır-Antalya seferini gerçekleştirecek uçakta kalkış öncesi motor bölümü kontrol edildi. Kontrollerin ardından uçak apronda bekletildi ve bu durum, yolcuların tepkisini çekti. Saat 20.55'te gerçekleşmesi beklenen seferin sürekli rötar yapması, yolcular arasında huzursuzluğa yol açtı. Bazı yolcular, apron girişindeki yetkililerle tartışarak mağduriyetlerini dile getirdiler. Yaşanan bu olumsuzlukların ardından, firma saat 03.00'te başka bir uçağı hazırlayarak uçuşu gerçekleştirdi.

Öte yandan, uçağın Thrust Reverser (itki) sistemine yönelik kontrollerin yapılması gerektiği, bu nedenle planlanan saatinde kalkışın gerçekleştirilemediği yönünde bilgiler yer aldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.