Asayiş »

Çanakkale Bayramiç'te İtfaiye Aracının Tıra Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde meydana gelen kazada itfaiye aracı, yardım için gittiği devrilen tıra çarptı. Olayda 1’i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Kaza, Çan-Bayramiç yolu üzerinde dün akşam saat 21.30 sularında gerçekleşti. E.Ç. (41) yönetimindeki 10 APK 884 plakalı tavuk yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kaza anını gören diğer sürücüler, durumu jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ulaşan itfaiye aracı, devrilen tıra çarparak kazaya karıştı. Bu çarpışma sonucunda tır şoförü E.Ç. ağır yaralanırken, itfaiye eri A.Ç. (22) ise hafif yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan A.Ç., Bayramiç Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı tır sürücüsü E.Ç. ise ilk müdahalenin ardından Ezine Devlet Hastanesi’ne götürüldü ve sonrasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi'ne nakledildi.

Kazanın ardından yetkililer tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.