Yaşam »

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Yetim ve Öksüz Çocuklara Destek Sağladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda yetim ve öksüz çocuklar için anlamlı bir etkinlik düzenledi. BELTUR Kafe'de gerçekleştirilen etkinlikte 50 çocuk, özel olarak ağırlandı.

Etkinlikte çocuklara patlamış mısır ve çeşitli ikramlar sunuldu. İlk kez sinema deneyimi yaşayan çocukların mutluluğu, yüzlerinden okunuyordu. Sinemayla tanışmanın heyecanını yaşayan bu çocuklar, unutulmaz bir gün geçirdi. Program sonunda çocuklar, kendilerine destek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu özel etkinlik, bir yardım kuruluşuyla iş birliği içinde gerçekleştirildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla benzer projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.