Asayiş »

Düzce'de Baca Temizliği Yılda Üç Kez Yapılmalı

Düzce’de baca temizliği, yangın riskini azaltmak için yılda en az üç kez yapılması gereken bir işlem olarak öne çıkıyor. Düzce Belediyesi'nin iştirak şirketi BELTEM, bu konuda yetkili firma olarak hizmet veriyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Düzce Belediyesi'nin iştirak şirketi BELTEM, temizlik ve genel hizmetler alanında önemli bir rol üstleniyor. Baca temizliği konusunda Düzce İtfaiyesi'nden alınan yetki belgesi ile endüstriyel baca temizliği hizmetini sunan BELTEM, deneyimli personeli ile bu alandaki çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Korugöl Tabiat Parkı içerisinde bulunan işletmelere baca temizliği hizmeti verdi. Ekipler, kısa süre içinde işletmenin baca bölümünü güvenli bir şekilde temizleyerek, olası yangın risklerini önlemek için gerekli önlemleri de aldılar.

Yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren ekipler, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden aldıkları yetki belgesi ile endüstriyel baca temizliği alanında ildeki tek yetkili firma olduklarını belirttiler. Korugöl bölgesindeki tesislerde gerçekleştirdikleri baca temizliği işleminin, yangın riskini önlemek amacıyla yılda en az üç kez yapılması gerektiğini vurguladılar. BELTEM’in uzman ve güvenilir personeli ile Düzce’de baca temizliği çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ettiler.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.