Spor »

İstanbul'da Fenerbahçe - Nottingham Forest Maçının Hakemi Sandro Scharer Belirlendi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Nottingham Forest ile oynayacağı maçta hakem olarak Sandro Scharer'i atadı. Maç, 19 Şubat Perşembe günü saat 20.45’te gerçekleşecek.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

19 Şubat Perşembe günü Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu kapsamında Nottingham Forest ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadelenin hakemi olarak İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Sandro Scharer belirlendi. Scharer, maç boyunca yardımcı hakemleri Stephane De Almeida ve Jonas Erni ile birlikte görev alacak. Ayrıca, karşılaşmanın 4. hakemi Anojen Kanagasingam olarak atandı.

Maçta VAR sisteminde Lukas Fahndrich, AVAR görevinde ise Luca Cibelli bulunacak. Fenerbahçe, kendi evinde oynayacağı bu kritik maç için hazırlıklarını sürdürürken, taraftarlar da karşılaşmayı merakla bekliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.