Kayseri Kocasinan'da Ramazan Ayı İçin Tüm Hazırlıklar Yapıldı
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ramazan ayının huzur içerisinde geçirilmesi için gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Ramazan boyunca düzenlenecek etkinliklerle ilçenin manevi atmosferinin artırılması hedefleniyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ramazan-ı Şerif’in başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, Kayseri'deki vatandaşların bu mübarek ayı huzur, güven ve manevi bir ortamda geçirebilmeleri için hazırlıkların titizlikle tamamlandığını ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar, Ramazan'ın paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı özel bir dönem olduğunu vurguladı.
Ramazan ayının manevi atmosferini güçlendirmek amacıyla Kocasinan Belediyesi olarak çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Bu dönemde hemşehrilerimizin huzurlu, bereketli ve manevi duygularla dolu bir Ramazan geçirmeleri için çalışmalara devam edeceğiz.” dedi. Başkan, Ramazan’ın getirdiği rahmetin ve bereketin toplumda yayılmasına katkı sunacaklarını dile getirdi.
Başkan Çolakbayrakdar, Ramazan’ın sevgi, paylaşma ve dayanışma ile dolu bir dönem olduğunu belirterek, “Bu mübarek ayda kalplerin yumuşadığı, gönüllerin birleştiği bir ortam oluşur. Bizler de belediye olarak bu bereketi hemşehrilerimizle birlikte yaşamak için çeşitli organizasyonlar gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.
Kocasinan’da yaşayanların huzurlu bir Ramazan geçirebilmeleri için her detayı düşündüklerini ifade eden Başkan, “İlçemizdeki cami ve mescitlerin temizlikleri düzenli olarak ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Ramazan öncesinde ibadethanelerin temizliğini tamamladık.” dedi.
Son olarak, Başkan Çolakbayrakdar, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, bu mübarek dönemin tüm İslam âlemine barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni etti.