Asayiş »

Kahramanmaraş'ta Narkotik Operasyonu Sonrası İki Kişi Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen narkotik operasyonlarında çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, iki şüpheli tutuklandı. Operasyonlarda toplamda 9 gram metamfetamin, 19 gram kannabinoid ve diğer maddeler ele geçirildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Şubat tarihinde narkotik operasyonları gerçekleştirdi. Bu operasyonlar kapsamında, 9,01 gram metamfetamin, 2,46 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 0,34 gram esrar maddesi ele geçirildi.

16 Şubat tarihinde yapılan ikinci operasyonda ise 16,66 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 0,12 gram sentetik kannabinoid hammaddesi ve 2 adet aseton bulundu. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan iki şüpheli, adli mercilere sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.