İstanbul'da Galatasaray'ın Sacha Boey ile İlk Golü Geliyor
Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Sacha Boey, Juventus karşısında sarı-kırmızılı ekipteki ikinci döneminin ilk golünü kaydetti. 86. dakikada attığı golle maçın skorunu 5-2'ye getirdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turunda Galatasaray, İtalyan ekibi Juventus ile karşılaştı. Maçın 86. dakikasında, Fransız futbolcu Sacha Boey, ceza sahasının sağ tarafında topla buluşarak güçlü bir vuruş gerçekleştirdi ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Bu gol, sarı-kırmızılıların maçta attığı beşinci gol oldu ve skor 5-2'ye yükseldi.
Bu sezon Bayern Münih'ten kiralık olarak Galatasaray'a katılan 25 yaşındaki Sacha Boey, böylece takımındaki ikinci döneminde ilk gol sevinci yaşamış oldu. Boey, mücadelede 83. dakikada No Lang’ın yerine oyuna dahil oldu. Bu gol, Galatasaray taraftarları için keyifli bir anı olarak kaydedildi.