Asayiş »

Adana Sarıçam'da Doğanay Şalgam Fabrikasında Genç İşçi Havuç Doğrama Makinesine Düşerek Hayatını Kaybetti

Adana'nın Sarıçam ilçesindeki Doğanay Şalgam fabrikasında çalışan 22 yaşındaki bir genç işçi havuç doğrama makinesine düşerek hayatını kaybetti.

Olay, geçtiğimiz gün Sarıçam'daki Doğanay Şalgam fabrikasında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 22 yaşındaki işçi Sami Can, dengesini kaybederek havuç yıkama ve doğrama makinesine düşmüştür. Diğer çalışanların durumu fark etmesiyle birlikte makine hemen durduruldu. Yaralı işçi, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler oluşan Sami Can, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından, işçinin cenazesi toprağa verilerek, fabrikada yaşanan güvenlik ihlalleri ile ilgili inceleme başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.