Asayiş »

Kocaeli Körfez'de Cıvata Kavgasında Kuzenine Tüfekle Saldırdı

Kocaeli Körfez'de bir cıvata meselesi yüzünden kuzenini tüfekle yaralayan zanlı tutuklandı. Olayda yaralanan kuzen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 16 Şubat Pazartesi günü, traktör cıvatası sebebiyle çıkan kavgada B.A. isimli kuzenine tüfekle ateş eden S.A., olay sonrası gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Alihocalar köyünde amca çocukları olan B.A. ve S.A. arasında tartışma çıktı. Bu tartışma, cıvata meselesi yüzünden büyüyerek kavgaya dönüştü ve S.A., elindeki tüfekle kuzeni B.A.'ya ateş etti.

B.A., tüfekten çıkan saçmaların koluna isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Yaralı, kanlar içinde yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde B.A.'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralıyı Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Plastik Cerrahi Servisi’ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Olayın ardından jandarma ekipleri, S.A.'yı gözaltına aldı. S.A., karakoldaki işlemleri tamamlandıktan sonra Körfez Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından, hakim karşısına çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.