Yerel »

Tokat Niksar'da Fırtına Nedeniyle Devrilen Ağaç Altında Kalan Bir Kişi Kurtarıldı

Tokat Niksar'da yaşanan fırtına, bir ağacın devrilmesine neden oldu. Olay sırasında kaldırımdan geçen bir kişi, ağacın üzerine düştüğünü fark etmeden son anda kurtuldu.

Edinilen bilgilere göre, Niksar ilçesinde etkili olan güçlü rüzgâr ve yağmur nedeniyle bir ağaç gövdesinden kırıldı ve lojman çevresine devrildi. O sırada oradan geçen bir vatandaş, ağaç düşmeden hemen önce fark ederek son anda kurtulmayı başardı. Olayın ardından, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye hızlı bir şekilde itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, devrilen ağacı kaldırarak çevrede güvenlik önlemleri aldı. Neyse ki, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Bu tür doğal olayların, özellikle rüzgârın etkili olduğu dönemlerde dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.