Ekonomi »

Gaziantep'te Ramazan ayında pideler, Haydi Ekmek Büfeleri'nde 20 TL'den satışa sunulacak.

Ramazan ayının simgesi olan pideler, Gaziantep'teki Haydi Ekmek Büfeleri'nde bu yıl da 20 TL'den satışa sunulacak. İftar sofralarının vazgeçilmezi olan pideler, uygun fiyatla halka ulaştırılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Haydi Ekmek Fabrikası, bu yıl Ramazan pidelerini özenle hazırlayarak satışa sunacak. İftar sofralarında önemli bir yer tutan pideler, bereket ve paylaşım kültürünü simgelerken, 350 gramlık boyutları ile dikkat çekecek. Ramazan ayına özel olarak üretilen pideler, vatandaşa taze ve kaliteli bir lezzet sunacak.

Haydi Ekmek Büfeleri, hijyenik koşullarda ve el değmeden üretilen pideleri, fiyat artışı yapmadan satışa sunacak. Üretim sürecinde kalite ve sağlık standartlarına titizlikle uyulacak. Böylece vatandaşlar, Ramazan boyunca kent genelindeki tüm Haydi Ekmek Büfeleri'nden pidelerini kolaylıkla temin edebilecekler.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, hem uygun fiyat politikası hem de kaliteli üretim anlayışı ile Ramazan sofralarına katkı sunmayı hedefliyor. Pideler, bu yıl da özellikle iftar sofralarında yer alarak, ailelerin bir araya gelmesine vesile olacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.