Yaşam »

Gaziantep Moral Evi Alzheimer Merkezi'nde Ramazan Coşkusu Paylaşıldı

Gaziantep'teki Moral Evi Alzheimer Merkezi, yaklaşan Ramazan ayı için hazırladığı eğlenceli video ile pozitif bir atmosfer yarattı. Merkez sakinleri, pankartlarla ramazan geleneğini kutladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Moral Evi Alzheimer Merkezi, yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle hazırladığı renkli video ile hem eğlenceli hem de duygusal anlar sundu. Merkezde kalan yaşlılar, ellerinde "Yaşasın güllaç geliyor" yazılı pankartlarla kamera karşısına geçerek, Ramazan'ın vazgeçilmez tatlısına dikkat çektiler. Aynı zamanda "Yaşasın 11 ayın sultanı geliyor" sloganıyla Ramazan’ın manevi yönünü vurguladılar.

Videoda, Ramazan akşamlarının sosyal yönüne de değinilerek "Akşam teravihte buluşalım" mesajı verildi. Ayrıca, iftar sofralarına yönelik "İftarda balcan kebabı varmış" ve "İftarda bereket var" ifadeleriyle Gaziantep mutfağının zenginliklerine gönderme yapıldı. Yaşlıların pankartları tutarken sergiledikleri neşeli tavırlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Belediyenin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan bu görüntüler, kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı. Vatandaşlar, yaşlıların enerjisine yönelik iyi dileklerini ifade etti. Merkezdeki bu etkinlik, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha hatırlatmış oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.