Asayiş »

Aydın Nazilli'de meydana gelen kamyon kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde tamir edilen bir kamyonun kasası, aniden düştü. Kazada 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi yaralandı. Ölen ustanın, oğlunu iterek kurtardığı, fakat kendisinin kurtulamadığı belirtiliyor. Olay, Yeni Sanayi Mahallesi'ndeki bir iş yerinde gerçekleşti.

Olay, Aydın'ın Nazilli ilçesindeki Yeni Sanayi Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kamyonu şoför olarak kullanan Sinan Konakçı, kamyonun damper sisteminde bir arıza yaşaması sebebiyle, arızayı gidermek üzere kamyonu Muhammet Gündüz adlı ustanın dükkanına getirdi. Usta Gündüz, kamyonun kasasını kaldırarak destek ile damper sistemini tamir etmeye başladı. Ancak, iddiaya göre destek kaymaya başlayınca, bir anda kamyon kasası yere düştü. Bu sırada usta Muhammet Gündüz (52) ile kamyon şoförü Sinan Konakçı, kasanın altında sıkıştı. Olay anında 23 yaşındaki oğlu, babasının düşen kasanın altında kalmasını görerek refleksle kendisini itekleyerek kurtuldu.

İş kazasında usta Muhammet Gündüz ile Sinan Konakçı hayatını kaybederken, yaralanan genç hastaneye kaldırıldı. Kazadan sonra olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, gerekli incelemeleri yaptı. Olayın ciddiyeti nedeniyle, iş güvenliği uzmanları tarafından da araştırma başlatıldı.

Oğlunu Kurtardı, Kendisi Kurtulamadı

Görgü tanıklarının aktardıklarına göre, usta Muhammet Gündüz, düşmekte olan kasayı gördüğünde, anında oğlunu iterek kurtarmaya çalıştı. Ancak, bu eylem, kendi hayatını kaybetmesine engel olamadı. Olay, çevredeki esnaflar tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.