Yaşam »

Osmaniye Merkez'de Ramazan Ayının İlk Teravih Namazı Kılındı

Osmaniye'de Ramazan ayının ilk teravih namazında çok sayıda vatandaş bir araya geldi. Cebelibereket Camisi'nde gerçekleşen bu anlamlı etkinlikte aileler çocuklarıyla birlikte saf tuttu.

Osmaniye Merkez'de akşam ezanının ardından Cebelibereket Camisi'ne akın eden vatandaşlar, Ramazan ayının ilk teravih namazını kılmak için bir araya geldi. Camii içinde ve avlusunda oluşan kalabalık, bu özel günün manevi atmosferini pekiştirdi. Ailelerin çocuklarıyla birlikte katılması, miniklerin heyecanı ve camideki manevi hava, Ramazan'ın birlik ve beraberlik ruhunu gözler önüne serdi.

Cami imamı, yaptığı konuşmada Ramazan ayının çocuklar için önemli bir manevi eğitim süreci olduğunu vurguladı. İmam, ailelerin çocuklarıyla birlikte camiye gelmesinin önemine değinerek, çocukların bu manevi atmosferi deneyimlemesi gerektiğini ifade etti. Bu tür etkinliklerin, toplumsal bağları güçlendirdiği ve birlikte ibadet etmenin anlamını artırdığı belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.