Yerel »

Malatya'da Otobüs Şoförü, Kafası Kutuda Sıkışan Kediyi Kurtardı

Malatya'da bir otobüs şoförü, trafikte seyrederken kafasını konserve kutusuna sıkıştırmış bir kediyi kurtardı. O anlar otobüsün iç kamera kayıtlarına yansıdı.

Malatya'da gerçekleşen bu ilginç olayda, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri Anonim Şirketi'ne (MOTAŞ) ait bir otobüsü kullanan sürücü, trafikte ilerlerken yol kenarında kafası konserve kutusuna sıkışmış bir kediyi fark etti. Sürücü, durumu hemen değerlendirdikten sonra otobüsü durdurarak kedinin yardımına koştu. Dikkatli bir şekilde kedinin başına sıkışan konserve kutusunu çıkaran şoför, hayvanı kurtarmayı başardı. Konserve kutusundan kurtulan kedi, hızla bölgeden uzaklaşırken, yaşanan bu kurtarma anları otobüsün içindeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Bu olay, şoförün hayvanlara olan duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.