Spor »

Samsunspor Kalecisi Okan Kocuk, Tur Geçmek İçin İyi Bir Skor Almayı Hedefliyor

Samsunspor kalecisi Okan Kocuk, KF Shkendija galibiyetinin ardından, turu geçmek için Samsun’da da iyi bir sonuç almak istediklerini belirtti.

UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turunun ilk maçında deplasmanda Kuzey Makedonya ekibi KF Shkendija’yı 1-0’lık skorla mağlup eden Samsunspor’un kalecisi Okan Kocuk, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu. Galip geldikleri için memnun olduklarını ifade eden Kocuk, "Yeni hocamızla ilk maçımıza çıktık ve kazandığımız için mutluyuz. Ancak oyun anlamında bazı sorunlarımız var. Yeni hocamızla birlikte iyi bir ivme yakalamayı hedefliyoruz. Fink ile 2-3 defa antrenman yapabildik ve bize tecrübelerini aktarmaya çalıştı. İçeride güzel bir enerji oluştu. Biz de hocamızın isteklerini en iyi şekilde sahaya yansıtmayı amaçlıyoruz. Bugün galip gelmek çok önemliydi. Samsun’a avantajlı bir skorla dönmek de bizim için kritik bir durumdu. Bunu başardığımız için mutluyuz ve Samsun’da da iyi bir oyun ve sonuçla turu geçen taraf olmak istiyoruz" dedi.

Kocuk, İrfan Can Eğribayat ile girdiği forma rekabetinin takıma olumlu yansıyacağını da vurguladı. "Takım içerisinde çok güzel bir rekabet var. İki tane çok iyi kalecimiz var. Hocamız kime şans verirse, kim oynarsa oynasın Samsunspor için elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Kimin oynayıp oynamayacağı hiç önemli değil. Çünkü en önemli şey Samsunspor camiasıdır. Samsunspor’a kimin faydası dokunacaksa o sahada yer alacaktır. İrfan Can Eğribayat ile güzel bir rekabet içerisindeyiz ve bunun takıma da olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Umarım bu ivmeyi yakalayarak yukarılara doğru gideriz" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.