Spor »

Manisa FK, Bodrum'da Zorlu Bir Maç Oynayacak ve 3 Puan Hedefliyor

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Bodrum FK ile karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekip, bu zorlu mücadelede galip gelerek 3 puan almak istiyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig 27. hafta mücadelesinde Bodrum FK ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı ekip, Bodrum deplasmanından 3 puanla dönerek haftayı galibiyetle kapatmayı hedefliyor.

Karşılaşma, Bodrum İlçe Stadyumu'nda 22 Şubat Pazar akşamı saat 20.00'de başlayacak. Ligde kritik haftalara girilirken puan kaybı yaşamak istemeyen Manisa FK, hazırlıklarını galibiyet parolasıyla tamamladı. Teknik heyet ve futbolcular, mücadeleye odaklanarak taraftarlarını sevindirmeyi amaçlıyor.

Hakem Atamaları

Manisa Futbol Kulübü ile Bodrum FK arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Süleyman Bahadır yönetecek. Bahadır'ın yardımcılıklarını İbrahim Ethem Potuk ve Oğuzhan Yazır yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Levent Gümüşdere olacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.