Yaşam »

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camii'nde Ramazan ayının ilk cuma namazı kılındı.

Zonguldak'ta Ramazan ayının başlangıcında düzenlenen ilk cuma namazı, kentin önemli simgelerinden Uzun Mehmet Camii'nde gerçekleştirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Ramazan ayının ilk cuma günü, ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar camilere akın etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2021 yılında açılışını yaptığı Uzun Mehmet Camii, mimarisi ve konumuyla Zonguldak'ın sembolü haline gelmiştir.

Cuma namazı öncesinde vaazı dikkatle dinleyen cemaat, dualarını hep bir ağızdan semaya açarak yaptı.

Okunan hutbenin ardından saf tutan cemaat, Ramazan ayının ilk cuma namazını kılmanın manevi huzurunu yaşadı ve namaz çıkışında birbirlerine Ramazan tebriklerinde bulundu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.