Spor »

İstanbul'da Eczacıbaşı Dynavit, Beşiktaş'ı Ağırlayacak Maç Hazırlıklarına Devam Ediyor

Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 23. haftasında Beşiktaş ile karşılaşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, idmanlarını bir araya gelerek gerçekleştirdi ve karşılaşma için son hazırlıklarını tamamladı.

Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar Ligi'nde Beşiktaş ile yapacağı maç için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Turuncu beyazlı takım, müsabaka öncesinde gerçekleştirdiği tek idmanla gününü tamamladı. Bu hazırlık, oyuncuların sahada daha etkili performans sergilemesine yardımcı olacak.

Rock’n Roar ile Farklı Bir Deneyim

Maç günü, Eczacıbaşı Dynavit'in Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmada, Rock’n Roar konsepti uygulanacak. Bu yenilikçi yaklaşım, salonu bir rock konseri atmosferine dönüştürmeyi hedefliyor. Fuaye alanında başlayacak olan etkinlikler, interaktif deneyim alanları ve taraftarların sosyal medya üzerinden önerdiği rock şarkıları ile zenginleştirilecek. Bu sayede tribün enerjisi en üst seviyeye taşınacak.

Taraftarların coşkusunu artırmak amacıyla, kulübün sevilen maskotu Tiger da sahne alarak maç atmosferine katkıda bulunacak. Bu etkinlikler, izleyicilerin maç ruhunu daha yoğun bir şekilde hissetmelerine yardımcı olacak.

Eczacıbaşı Dynavit ile Beşiktaş arasındaki mücadele, yarın saat 16.00’da Eczacıbaşı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Maç, TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak ve voleybolseverler için heyecan dolu bir gün sunacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.