Siyaset »

Şanlıurfa'da Bakan Göktaş, Deprem Sonrası Yeni Eve Yerleşen Aileyle İftar Yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şanlıurfa'da deprem sonrası kalıcı konutlarına yerleşen Demir ailesinin iftar sofrasına katıldı. Ziyaret esnasında Göktaş, ailenin oğlu Musab’ın kız arkadaşının babasını arayarak kız isteme ziyareti için söz aldı.

Bakan Göktaş, Şanlıurfa'ya gerçekleştirdiği ziyarette, AK Parti Teşkilat Başkanlığının "Yeni Evim, İlk İftarım" programı çerçevesinde, 6 Şubat depremlerinin ardından kalıcı konutlarına yerleşen Demir ailesinin evini ziyaret etti.

Bu ziyarette, baba Mehmet, anne Muazzez ve oğulları Musab Demir ile birlikte iftar yaptı. Ailenin taleplerini ve önerilerini dinleyen Göktaş, devletin tüm imkanlarıyla deprem bölgesindeki vatandaşların yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.

Aile Olmanın Önemi

Göktaş, ziyaretteki sohbet sırasında Musab’ın evlilik hazırlıkları hakkında konuşurken, gençlerin bu yoldaki ilk adımına destek verdi. Musab’ın Isparta’da yaşayan kız arkadaşının ailesiyle telefonla görüşen Göktaş, gençlerin mutluluğu için aracı oldu ve kız isteme ziyareti için söz aldı.

Bu görüşmede yuva kurmanın önemine değinen Bakan Göktaş, "Türkiye genelinde gençleri evlendirmek için çok çalışıyorum. Aile ve Gençlik Fonu’nu kurduk. Gençlerimizin de yaşı gelmiş bir gelsinler çayınızı içsinler" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.