Bakü’de TİKA'nın Düzenlediği Çocuklara Özel Ramazan Etkinliği Büyük İlgi Gördü
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de TİKA'nın düzenlediği Ramazan etkinliğinde çocuklar bir araya geldi. Etkinlikte, çocuklar tarafından sahnelenen tiyatro gösterisi ile Ramazan ayının coşkusu yaşatıldı. Yetim çocuklar, öğrenciler ve aileleri, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu paylaşarak keyifli bir gün geçirdi.
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından desteklenen "Ramazan Sevincini Birlikte Yaşayalım" temalı etkinlik, Azerbaycan’ın Yeni Neslin Manevi Terbiyesi İçtimai Birliği (Petek) organizasyonuyla gerçekleştirildi. Etkinlik, Reşid Behbudov Devlet Şarkı Tiyatrosu’nda düzenlendi ve çocuklar, Ramazan ayının getirdiği coşkuyu paylaşmak için bir araya geldiler.
Programda, özellikle yetim çocuklar ve onlarla birlikte gelen aileler için hazırlanan tiyatro gösterisi, katılımcılar arasında büyük bir heyecan yarattı. Çocuklar, Ramazan ayının anlamını ve değerlerini vurgulayan gösterilerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Yoğun katılımın olduğu bu etkinlikte, çocuklar ve aileleri, birlikte vakit geçirerek Ramazan'ın sevincini hissettiler.
Etkinlik, sadece eğlenceli anlar sunmakla kalmadı, aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştirdi. Katılımcılar, Ramazan ayının ruhunu paylaşmanın yanı sıra, etkinlik sonunda birbirlerine destek olmanın önemini de bir kez daha hatırladılar. TİKA'nın bu tür etkinlikleri, sosyal yardımlaşmayı teşvik eden önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.