Yerel »

Eskişehir Mihalgazi'de Ulaştırma Bakanı İncelemelerde Bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Eskişehir'in Mihalgazi ilçesindeki karayolu inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Uraloğlu, yolun yapım süreci hakkında bilgi alarak, sıcak asfalt dökümü yapılacağını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Eskişehir kent merkezindeki programlarının ardından Mihalgazi ilçesine hareket etti. Burada inşası devam eden Mihalgazi-Eskişehir karayolu üzerinde incelemelerde bulunarak, yolun durumu ve yapım süreci hakkında detaylı bilgi aldı. İncelemelerin ardından Mihalgazi ilçesinde bir konuşma gerçekleştiren Uraloğlu, yolun sıcak asfalt ile kaplanacağını belirtti.

Bu kapsamda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, projenin en kısa süre içinde tamamlanacağını ve bölge halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışmaların hızla sürdürüleceğini ifade etti. Bakan Uraloğlu, bu tür altyapı projelerinin önemine de vurgu yaparak, ulaşımın kalitesinin artırılmasının hedeflendiğini söyledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.