Asayiş »

Bilecik Bozüyük'te Dron Destekli Yaya Geçidi Uygulaması Gerçekleştirildi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde gerçekleştirilen dron destekli yaya geçidi uygulamasında, sürücüler bilgilendirildi. Polis ekipleri, yayaların geçiş önceliğinin yasal bir zorunluluk olduğunu vurguladı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Trafik Denetleme Büro Amirliği koordinesinde, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından dron destekli yaya geçidi uygulaması yapıldı. Edinilen bilgilere göre, bu çalışma kapsamında yaya geçidi önlerinde durdurulan sürücülere bilgilendirme yapıldı. Polis ekipleri, yaya geçitlerinde geçiş önceliğinin yayalara ait olduğunu ve bunun yasal bir zorunluluk olduğunu sürücülere sözlü olarak aktardı. Ayrıca, yaya ve sürücülere konu ile ilgili broşürler dağıtılarak farkındalığın artırılması amaçlandı. Uygulama sırasında, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu kamu binaları ve yerleşkelere afişler asılarak, yayaların güvenliği konusunda bilgilendirme sağlandı. Bozüyük’te gerçekleştirilen bu uygulama, trafik güvenliğinin artırılması ve yayaların haklarının korunması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.