Asayiş »

Kayseri Kocasinan'da Tabancayla Kendini Vuran Şahıs Hastaneye Giderken Silahı Sakladı

Kayseri Kocasinan'da tabancayla uğraşırken kendini vuran bir kişi hastaneye giderken silahını sakladı. Olay yerinde yapılan incelemelerde ruhsatsız tabanca bir otelin yangın merdiveninde bulundu.

Olay, Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık Mahallesi Osmangazi Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki F.Ç. isimli şahıs, ruhsatsız tabancasıyla oynadığı sırada kendini sol elinden vurdu. Yaralı halde kendi imkanlarıyla Kayseri Devlet Hastanesi'ne giden F.Ç., hastaneye ulaşmadan önce tabancayı saklama ihtiyacı hissetti. Hastaneye vardığında durumun adli bir vaka olarak değerlendirilmesi üzerine sağlık ekipleri, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, F.Ç.'nin tabancayı hastanenin arka kısmında bulunan bir otelin yangın merdivenine gizlediğini tespit etti. F.Ç. hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi ve hemen gözaltına alındı. Ekipler, belirtilen noktada ruhsatsız tabancayı ele geçirerek gerekli işlemleri başlattı.

F.Ç. şu anda emniyetin gerekli işlemleri için götürüldü.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.