Yerel »

Adana Çukurova'da Fırtına Nedeniyle İki Ağaç Devrildi

Adana'nın Çukurova ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur ve rüzgar, iki ağacın devrilmesine neden oldu. Ağaçların devrilme anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay sonrasında belediye ekipleri devrilen ağaçları kaldırdı. Ancak, kaldırımların zarar görmesi mahalle sakinlerinin tepkisini çekti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde 18 Şubat sabahı etkili olan sağanak yağış ve fırtına, yol kenarındaki iki ağacın devrilmesine yol açtı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, yağmurun başlamasıyla birlikte önce şimşek çaktığı, ardından ağaçların peş peşe devrildiği gözlemlendi.

Olayın hemen ardından belediye ekipleri, devrilen ağaçları hızlı bir şekilde kaldırarak yolu yeniden trafiğe açtı. Ancak, ağaçların devrilmesi esnasında zarar gören kaldırımların onarılmadığı mahalle sakinleri tarafından dile getirildi. Mahalleli, hasar gören kaldırımların bir an önce onarılmasını talep ederek yetkililerden kalıcı bir çözüm beklediklerini ifade ettiler.

Bu durum, bölgedeki güvenlik ve altyapı hizmetlerinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini ortaya koyuyor. Özellikle olumsuz hava koşullarında, benzer olayların yaşanmaması için önlemlerin artırılması gerektiği vurgulanıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.