Asayiş »

Kayseri Pınarbaşı'nda Kayıp Olan 17 Yaşındaki Genç Kız Sağ Olarak Bulundu

Kayseri Pınarbaşı ilçesinde kaybolan 17 yaşındaki genç kız, ekiplerin yoğun arama çalışmaları sonucunda metruk bir binanın bahçesinde sağ olarak bulundu.

İddiaya göre, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bulunan Methiye Mahallesi'nde yaşayan İ.Ç. (17), dün sabah saatlerinde evde telefonunu bırakarak dışarı çıktı. Ailesinin uzun süre kendisinden haber alamaması üzerine, durumu yetkililere bildirdi. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ekipler, İ.Ç.'yi bulmak amacıyla bölgedeki tarama çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı. İlk gün yapılan drone ile tarama çalışmaları olumlu sonuç vermedi.

Ancak bugün sabah saatlerinde 150 kişilik bir ekip, arama çalışmalarına yeniden başladı. Ekiplerin fedakar çabaları sonucunda, İ.Ç. evinden yaklaşık 1 kilometre uzaktaki bir metruk binanın bahçesinde sağ olarak bulundu. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç kız, sağlık kontrolü için ambulansla Pınarbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekiplerin hızlı ve etkili çalışması, genç kızın sağ salim bulunmasında büyük rol oynadı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.