Spor »

Sivasspor Yarın Sakaryaspor ile 4 Eylül Stadyumu’nda Maç Yapacak

Sivasspor, Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında yarın Sakaryaspor ile karşılaşacak. Maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlı ekip, antrenmanlarını kulüp tesislerinde yaptı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kulüp tesislerinde gerçekleştiren antrenman, Teknik Direktör İsmet Taşdemir ve yardımcıları nezaretinde başladı. İlk olarak ısınma hareketleri ile başlayan çalışma, ardından pas ve topa sahip olma becerilerine odaklandı. Kırmızı-beyazlı takım, antrenmanın son bölümünde ise duran top çalışmaları gerçekleştirdi. Bu hazırlıklar, Sivasspor'un maç gününe en iyi şekilde hazırlanmasını sağlıyor.

Sivasspor ile Sakaryaspor arasında oynanacak bu karşılaşma, yarın saat 13.30’da 4 Eylül Stadyumu’nda başlayacak. Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen bu mücadelede, her iki takım da galibiyet hedefliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.