Yaşam »

Zonguldak Merkez'de Şoförler Odası Seçimlerinde Gergin Anlar Yaşandı

Zonguldak'ta düzenlenen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın genel kurulunda, delege kartları yüzünden çıkan tartışma gerginliğe yol açtı. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, durumu kontrol altına aldı. Seçim sonucunda 529 oy alan Tunay Keskin yeni başkan oldu.

Zonguldak Merkez'de bir otelde gerçekleştirilen Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın 40. Olağan Genel Kurulu'nda, oy verme işlemleri sırasında tansiyon birden yükseldi. Edinilen bilgilere göre, delege kartları nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek yerini arbedeye bıraktı. Salondaki gerginlik üzerine bölgeye sevk edilen çevik kuvvet polisleri, tarafları ayırarak olaya müdahale etti. Takviye ekiplerin de gelmesiyle birlikte kongre salonunda oy verme işlemi boyunca geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı.

Seçim Sonuçları

Divan başkanlığını Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun'un üstlendiği genel kurulda mevcut başkan Osman Bahar, Ersin Öztürk ve Tunay Keskin aday olarak yarıştı. Saat 17.00 itibarıyla sandıkların açılmasıyla sayım işlemine geçildi. Seçim sonucunda 15 oy geçersiz sayılırken, Ersin Öztürk 78, mevcut başkan Osman Bahar ise 355 oy aldı. Rakiplerini geride bırakarak 529 oy alan Tunay Keskin, Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın yeni başkanı olarak seçildi.

Açıklanan sonuçların ardından bir teşekkür konuşması yapan Tunay Keskin, şoför esnafının kazandığını belirterek, "Hizmetlerimiz çok iyi olacak ve bunu herkes görecek. Herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.