Asayiş »

Adana Seyhan'da Yapılan Operasyonda 1 Milyon 123 Bin Kaçak İlaç Ele Geçirildi

Adana Seyhan'da bir depoda sağlıksız koşullarda saklanan 1 milyon 123 bin 443 kaçak ilaç ele geçirildi. Olayla bağlantılı bir kişi tutuklandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, A.Ş.Y. isimli şahsın Seyhan ilçesine bağlı Gazipaşa Mahallesi'ndeki deposunda kaçak ilaçlar bulunduğuna dair bilgi aldı. Elde edilen bu bilginin ardından, polis ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, söz konusu depoya baskın düzenledi.

Yapılan baskında, antibiyotikler ve ağrı kesiciler gibi çeşitli ilaçların bulunduğu toplam 1 milyon 123 bin 443 kaçak ilaç ele geçirildi. A.Ş.Y.'nin emniyetteki sorgusunda, ele geçirilen ilaçların ticaretini yaptığını kabul ettiği öne sürüldü. Gözaltına alınan A.Ş.Y., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ele geçirilen ilaçlar, sağlıksız koşullarda muhafaza edildiği için İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edilmek üzere el konuldu. Bu tür operasyonların, halk sağlığını korumak amacıyla düzenlenmeye devam edeceği bildirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.