Asayiş »

Hatay İskenderun'da Yıkım Sırasında Hasarlı Bina Çöktü

Hatay İskenderun'da yıkım çalışmaları sırasında bir bina çöktü. Olayın ardından bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Enkaz altında kalanların olup olmadığı araştırılıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Hatay, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin ardından büyük hasar aldı. Bu süreçte mahkeme süreci devam eden binaların yıkım çalışmaları sürmektedir. İskenderun ilçesinde bulunan Şehit Pamir Caddesi'nde yıkımı gerçekleştirilen bir hasarlı bina, yıkım esnasında aniden çöktü. Olayın ardından bölgeye hızla AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kurtarma çalışmaları kapsamında, ekipler, enkaz altında olabilecek canlıları tespit etmek amacıyla dinleme ve tarama çalışmaları başlattı. Çalışmalar, bölgede yoğun bir şekilde devam etmektedir. Ekiplerin, durumu değerlendirmek için yaptığı kontroller ve arama kurtarma faaliyetleri sürüyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.