Asayiş »

Batman Bahçelievler Mahallesi'nde Rastgele Ateş Açan Şahıs Tutuklandı

Batman'da iftar sonrası uzun namlulu silahla rastgele ateş açan bir şahıs, polisin müdahalesiyle yakalanarak tutuklandı. Olayda iki kişi hafif yaralandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, Batman'ın Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Atatürk Parkı çevresinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ü.G. isimli şahıs, iftar sonrası AK-47 markalı uzun namlulu silah ile çevresine rastgele ateş açmaya başladı. Bu sırada, ateş açmaya devam ederek Bahçelievler Mahallesi'nin ara sokaklarına yöneldi. Olayı gören devriye ekipleri, durumu hemen yetkililere bildirdi ve takviye ekipler olay yerine sevk edildi. Ekiplerin hızlı ve koordineli çalışması sonrasında, şüpheli, olayda kullandığı AK-47 tüfekle birlikte kısa süre içinde yakalandı. Olay sırasında çevrede bulunan iki vatandaş hafif yaralanırken, yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Şüphelinin, yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle bu olayı gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Ü.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.