Yerel »

Erzurum'da Palandöken Kayak Merkezi'nin Gündüz ve Gece İhtişamı Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Kayak Merkezi'nin sadece gündüz değil, gece de öne çıktığını belirtti. Başkan Sekmen, ışıklandırılmış pistlerin güvenlik ve görsel zenginlik sunduğunu vurguladı. Ramazan ayında da bu deneyimi yaşatacaklarını ifade eden Sekmen, Palandöken'in kış turizmindeki önemine dikkat çekti.

Erzurum'un kış turizminin kalbi olan Palandöken Kayak Merkezi, her yıl daha da büyüyen bir çekim merkezi haline geliyor. Başkan Mehmet Sekmen, kayak pistlerinin rengârenk ışıklarla donatıldığını belirterek, "10 kilometreyi aşan ışıklandırmalarımızla misafirlerimize hem güvenli hem de görsel bir şölen sunuyoruz," dedi. Palandöken'in, Erzurum'un kış mevsimindeki asaletine katkı sağladığını vurgulayan Sekmen, "Ramazan ayında da bu heyecanı sürdürmekteyiz. Gündüz yapılan kayak aktiviteleri, akşam saatlerinde de devam ediyor. Eğer misafirlerimiz akşam kayağı yapmak isterlerse, bu durum bizim için bir ayrıcalık değil, tam tersine Palandöken'in marka değeri olarak değerlendiriyoruz," şeklinde konuştu. Her geçen yıl artan iddialarıyla kış turizminin zirvesinde yer almayı hedeflediklerini ifade eden Sekmen, Palandöken'in sunduğu deneyimin unutulmaz olduğunu belirtti. Bu bağlamda, Erzurum'un kış turizmine katkı sağlamak amacıyla çeşitli etkinliklerin planlandığı ve misafirlerin bu eşsiz deneyimi yaşaması için her türlü önlemin alındığı da aktarıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.