Spor »

İstanbul'da Galatasaray, Juventus ile Oynayacağı Maç İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanşında yarın İtalya'nın Juventus takımıyla karşılaşacak. Takım, antrenmanlarını tamamlayarak maç öncesi son hazırlıklarını gerçekleştirdi.

Galatasaray, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak yapıldı ve dinamik ısınma ile başladı. Ardından, top kapma çalışmaları yapıldı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Juventus maçı taktiğine yönelik çalışmalar üzerine yoğunlaşıldı.

Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını tamamladıktan sonra saat 16.30’da İstanbul Havalimanı’ndan İtalya'ya hareket edecek. Takım, bu önemli maçta galip gelmek için planlarını uygulamaya koymayı hedefliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.