Trabzon'da Trabzonspor, Fatih Karagümrük Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor
Trabzon'da Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Fatih Karagümrük ile oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmana, tedavi süreci devam eden Folcarelli katılmadı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde ısınma çalışmaları yapıldı. Ardından 5’e 2 top kapma oyunu ile devam eden antrenman, taktiksel çalışma ile sonlandı. Bordo-mavililer, yarın saat 15.00’te bir antrenman daha gerçekleştirecek.
Öte yandan Trabzonspor, Tim Jabol Folcarelli’nin sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Bordo-mavili kulübün yaptığı açıklamada, Folcarelli’nin sol ayak bileği dış yan bağlarında yırtık ve kanama tespit edildiği belirtildi. Oyuncunun tedavisine hemen başlandığı ifade edildi.