Asayiş »

Mardin Artuklu'da Pet Şişe Yüklü Tırın Devrilmesi Sonucu 1 Kişi Yaralandı

Mardin Artuklu ilçesinde pet şişe yüklü bir tırın devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı. Kaza, Alakuş Mahallesi mevkiinde meydana geldi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kazanın nedeni henüz belirlenemedi. Kontrolden çıkan 26 KN 58** plakalı tır, yoldan çıkarak devrildi. Olay sonucunda sürücü yaralandı ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Ardından yaralı hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından, olayla ilgili inceleme başlatıldı ve kazanın nedenleri araştırılmaya devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.