Eğitim »

Diyarbakır Eğil'de 11 ve 12. Sınıf Öğrencilerine Ödüllü Deneme Sınavı Yapıldı

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik ödüllü deneme sınavı düzenlendi. Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, sınavın eğitimdeki katkısını vurguladı.

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde, Eğil Belediyesi tarafından organize edilen deneme sınavı büyük bir katılımla gerçekleştirildi. AK Parti'den Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, eğitim alanında her türlü desteği sağlamak için çaba gösterdiklerini belirtti. Seydaoğlu, "Öğrencilerimizin sınav sürecine katkıda bulunmak ve akademik başarılarını desteklemek adına gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon, gençlerimizin yoğun katılımıyla tamamlandı. Bu yıl düzenlediğimiz ikinci deneme sınavı sayesinde, öğrencilerimizin eksikliklerini tespit etmelerine, kendilerini değerlendirmelerine ve hedeflerine daha da yaklaşmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Eğitime yatırım yapmak, geleceğimize yapılan en önemli yatırımdır" dedi. Eğil Belediyesi'nin bu tür etkinlikleri, öğrencilere olan desteğini artırarak devam edecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.