Asayiş »

Manisa Salihli'de Takla Atan Araç Üzüm Bağına Uçarak Kaza Yaptı

Manisa Salihli'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, takla atan aracıyla bir üzüm bağının içine uçtu. Kaza sonucunda 1 kişi yaralandı.

Kaza, Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Yeşilova Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, H.T. (34) yönetimindeki 45 AZG 4** plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıkarak takla attı ve yol kenarındaki üzüm bahçesine savruldu.

Kazayı gören çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye, olay yerinde ilk müdahale yapılmasının ardından ambulansla Salihli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Tedavi altına alınan sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili olarak jandarma tarafından inceleme başlatıldı ve kaza ile ilgili detaylı rapor hazırlanması hedefleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.