Güncel »

Tomarza Kaymakamı Selim Eser, Kıbrıs Gazisi Davut Tektaş'a Anlamlı Bir Ziyarette Bulundu

Tomarza Kaymakamı Selim Eser, Kıbrıs Gazisi Davut Tektaş'ı evinde ziyaret etti. Kaymakam Eser, devletin her zaman gazilerin yanında olduğunu vurguladı.

Tomarza Kaymakamı Selim Eser, Kıbrıs Gazisi Davut Tektaş’ı ziyaret etmek üzere ilçe protokolüyle birlikte Kurtuluş Mahallesi'ndeki evine gitti. Ziyarette Tomarza İlçe Emniyet Amiri Yaşar Şahin, Tomarza İlçe Jandarma Komutanı Kadir Er ve Tomarza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli Abdullah Atik de yer aldı. Eser, burada Gazimiz Davut Tektaş ve ailesiyle bir süre sohbet ederek, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu belirtti.

Eser, Gazi Tektaş’a sağlıklı ve hayırlı bir yaşam dileyerek, gazilerin millet için büyük bir onur kaynağı olduğunu ifade etti. Ziyaret sırasında, birlik ve beraberlik mesajları verilerek, Gazi Davut Tektaş ve ailesine olan şükran duyguları dile getirildi. Bu anlamlı ziyaret, toplumun gazilere olan minnet duygusunu bir kez daha hatırlatmış oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.