Yerel »

Karabük Merkez'de Kar Yağışı Sonrası Ahmet Usta Geçidi Beyaz Örtüyle Kaplandı

Karabük Merkez'de etkili olan kar yağışı, Ahmet Usta Geçidi'ni beyaz örtüyle kapladı. Gece saatlerinde başlayan yağış, bölgedeki doğayı tamamen beyaza bürüdü.

Kar yağışının ardından Ahmet Usta Geçidi ve çevresindeki ormanlık alanlar etkileyici bir manzaraya kavuştu. Karla kaplanan ağaçlar ve yol güzergahı, dron ile havadan görüntülendi. Bu manzaralar, doğaseverler için kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Öte yandan, Karayolları ekipleri, Karabük-Bartın kara yolunda ulaşımın aksamaması için kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi. Ekiplerin, yağışın durumuna göre bölgedeki çalışmalara devam edeceği öğrenildi. Bu önlemler sayesinde, yolun güvenli bir şekilde açılması hedefleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.