Yerel »

Tekirdağ Süleymanpaşa'da Leylak Sokak'ta Yıllardır Bakım Yapılmıyor

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Leylak Sokak'ta uzun zamandır bakım yapılmaması, mahalle sakinlerinin tepkisini topladı. Yıllar içinde bozulan yollar ve bakımsız kalan rögar kapakları, bölgedeki yaşamı olumsuz etkiliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Süleymanpaşa ilçesinin Eskicami Ortacami Mahallesi'nde yer alan Leylak Sokak, yaklaşık 15 yıl önce parke taşıyla döşenmişti. Ancak o günden bu yana sokak herhangi bir bakım görmedi. Mahalle sakinleri, yollardaki bozulmaların yanı sıra çökmelere de dikkat çekiyor. Özellikle farklı firmalar tarafından yapılan altyapı kazılarının ardından yolun eski haline getirilmemesi, vatandaşların tepkisini artıran bir diğer unsur oldu. Kazı yapılan alanların olduğu gibi bırakılması, hem yayaları hem de sürücüleri zor durumda bırakıyor.

Bölgedeki yolların bakımsız kalması, özellikle çocuklar ve yaşlılar için güvenli bir yürüyüş alanının olmaması gibi sorunları da beraberinde getiriyor. Sokakta kaldırım olmaması, bu durumu daha da tehlikeli hale getiriyor. Mahalle sakinleri, Süleymanpaşa Belediyesine çağrıda bulunarak, Leylak Sokak'ın baştan sona elden geçirilmesini ve yol ile kaldırım düzenlemesinin acilen yapılmasını talep ediyor. Bu sorunların çözülmesi, hem bölge sakinlerinin güvenliği hem de yaşam kaliteleri açısından büyük önem taşıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.