Güncel »

Kayseri Tomarza - Tufanbeyli - Ayvat Yolunda Kar Yağışı Nedeniyle Ulaşım Durdu

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Tomarza-Arslantaş ile Tufanbeyli-Ayvat yolu ulaşıma kapandı.

Tomarza ilçesi Arslantaş Mahallesi'nde yoğun kar yağışı ve tipi etkili oldu. Arslantaş Mahalle Muhtarı Hamdi Davarcı, ana yolun bu zorlu hava koşulları nedeniyle araç trafiğine kapandığını açıkladı. Muhtar, yolda mahsur kalan araçları kendi traktörüyle çekerek vatandaşlara yardım etti. Bu durum, bölgedeki ulaşımın aksamasına yol açarken, karla kaplı yolların güvenli hale gelmesi için yetkililerin çalışmaları sürüyor. Ayrıca, vatandaşların bu tür hava koşullarında dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.