Güncel »

Kahramanmaraş Elbistan'da Meydana Gelen 4.7 Büyüklüğündeki Depremde Olumsuz Bir Durum Yok

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde gerçekleşen 4.7 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Saat 20.17'de yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntıda, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı bildirildi.

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin saati 20.17 olarak kaydedilirken, derinliği ise 7 kilometre olarak belirlendi. Sarsıntı, Sivas ve Adana'nın kuzey ilçelerinde de hissedildi. Çevredeki vatandaşların deprem anında panik yaşadığı, ancak herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı bildirildi. Olay sonrası bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri intikal etti. Ekipler, olası hasar tespit çalışmaları için bölgeyi kontrol etmeye başladı. Genel olarak, depremin ardından halk arasında bir korku yaşansa da, yetkililer herhangi bir olumsuz durumun söz konusu olmadığını vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.