Mersin Erdemli'de 6 Katlı Binada Baca Yangını Başladı, Tahliye Yapıldı
Mersin Erdemli'de meydana gelen baca yangını, binadaki kişileri tahliye ettirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü.
Mersin'in Erdemli ilçesinde, sabah saatlerinde Merkez Mahallesi Abdurrahman Şevk Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı bir binanın bacasında yangın çıktı. Yangının çıkışıyla birlikte yoğun duman, binada bulunan çalışma ofisleri ve özel kurs merkezlerindeki kişilerin tahliye edilmesine neden oldu. Olayın fark edilmesi üzerine çevredekiler durumu hemen yetkililere bildirdi. Bu ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla sevk edildi.
Olay yerine ulaşan iki itfaiye ekibi, bacadaki yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangın, kısa sürede söndürüldü. Yangın sonrası bina güvenliğinin kontrol edilmesi amacıyla yapılan incelemelerin ardından, tahliye edilen vatandaşlar yeniden binaya alındı.
Öte yandan, binada daha önce de benzer yangın olaylarının yaşandığı bilgisi edinildi. Ekipler, yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.