Asayiş »

Afyonkarahisar'da FETÖ Üyesi Olduğu Belirlenen Şahıs Gözaltına Alındı

Afyonkarahisar'da FETÖ'ye üye olma suçundan aranan bir kişi, polis ekiplerinin takibiyle yakalandı. Şahsın örgütle bağlantısı nedeniyle 3 yıl 9 ay hapis cezası olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanması için çalışmalar yürüttü. Bu kapsamda yapılan araştırmalar sonucunda M.A.Ç. isimli şahsın FETÖ'ye üye olma suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Hemen harekete geçen güvenlik güçleri, şüpheliyi kent merkezinde etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Ardından ilgili işlemleri tamamlanan şahıs, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet güçlerinin bu tür operasyonlarına devam edeceği bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.